A sztori (2)

Hogy hogyan lett a Vendéglátás szaklapból, -akik a Pető István féle MNGSZ fontos partnerei voltak- mára egy MGE lakájmédia? A történet egyszerűbb sokkal mint az ember gondolná! Még csak meg sem kell kapargatni, hogy lehulljon a festék: Niszkács Miklós a lap főszerkesztője ádáz ellensége volt Tomi B-nek. Többször a lapban is nyomatékot adott nyilvános útálatának. Egyébként Molnár is hasonlóképpen érez a "dagadt buta firkász" iránt, ahogy ő nevezte.

De egy szép napon a Vendéglátás nem írt többet rosszat sem Molnárról, sem az MGEről, hanem szépen csendben "magukénak" tudták be ezt a "progresszív" irányzatot.
Minő véletlen egybeesés , hogy éppen eközben nyerte meg a Gerbaud házban található ONYX étterem a Magyarország legjobb étterme díjat és persze a Hagyomány és Evolúció fődíját is az étterem séfje Széll Tomi kapta. Azért aki ismeri Chef Széll-t, azt tudja róla, hogy egy jó "katona", elég szépen tud dolgozni és kreatív is időnként, de hogy a LEGJOBB lenne..hát, azt erősen megkérdőjelezem. Megjegyzem nem vagyok vele egyedül!

És figyelem itt érnek össze a szálak! A Zserbó társtulajdonosa, tehát a Molnárék által a legjobb étteremnek választott ONYX társtulajdonosa az a PINTÉR KATALIN, aki mi véletlen a korábban említett Vendéglátás lap főszerkesztőjének FELESÉGE!
Tehát Monár mindössze azért futtatja a helyet, hogy azt írjon/írasson a lapban, amit akar!

Hogy lehet, hogy a Molnárék által futtatok helyek még egyetlen egy SZÁMOTTEVŐ nemzetközi kiadványban sem szerepeltek, sőt a Michelin és a Gault Millau meszire elkerüli őket??!!
Tán mert nem mindenki tagja a maffiának!

Molnár B Tamással (keresztapa) egyszer találkoztam, meglepett a, hmmm, állapota. A bűvösszakács blog olvasói valamiféle támogató hátország, akikre hivatkozni is lehet! És Molnár szokott is, egyre gyakrabban. A blog látogatottsága szemlátomást érdekli őt, sokszor van, amikor a mögötte álló tömegekre hivatkozik. Állandó a cenzúra! Érthetetlen. Persze, ki lehetne írni, hogy ellenvéleményeket nem várunk és nem tűrünk, akkor mindenki ért belőle, és esze ágában se lesz azzal tölteni a drága idejét, hogy oda bármit is beírkáljon. Ha ilyen ember exponálja magát a MGE reformtörekvései mellett, az nekem (és talán másoknak is) elfogadhatatlan.

Ma tehát két névvel bővült a lista:
PINTÉR Katalin Zserbó Kft társtulaj és kedves hiteles "dagadt buta firkász" férje
NISZKÁCS Miklós Vendéglátás főszerk.


folytatás következik...... amelyből kiderül, hogy szerencsétlen ifjabb Béres Józseffel már nem csak étteremben gondolkodnak...hanem szállodát építtetnek vele a Kistücsök mellé.........mert a maffia több pénzt szimatolt az első mélyebb "szaglás" után!

VIGYÁZZ JÓZSI!

12 comments:

  1. Anonymous09:24

    Hol maradnak? Mayer Ottó, Uj Péter és persze T. Nagy Tamás????

    ReplyDelete
  2. Anonymous09:33

    azér tvannak összafonodások ebben a szakmában rendesen.nem piti. így egy helyen ennyi infot összegyűjtve.. nagyon kemény!

    ReplyDelete
  3. Baj lesz még ebböl!! Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát és ezek az emberek nem lesznek restek, ezt számon is kérni!!!

    ReplyDelete
  4. Anonymous22:56

    folytatást mikor várhatunk?

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:47

    Ez a fájó kegyetlen igazság! nincs mit hozzátenni! Volt szerencsém a csalogányhoz, de többet nemszeretnék.

    ReplyDelete
  6. Anonymous07:23

    Nagyon jo kis cikk!
    Vegre valaki!
    Nem kell itten titkolozni kerem szepen!
    Ideje hogy valaki lerantsa a leplet!

    ReplyDelete
  7. Hamarosan lesz cikk skacok! AE

    ReplyDelete
  8. ab ovo00:35

    Érdekes lenne megtudni, hogy a blog szerzője és MBTD között miért alakult ki ez az elvakult gyülölet?

    ReplyDelete
  9. Anonymous16:08

    Molnár BT lehányta magát, vagy csak nem tud rendesen felöltözni? Jajj ((((

    ReplyDelete
  10. izzadt inkább, az is lehet ivás utáni hányás, alkesz.

    ReplyDelete
  11. Anonymous15:03

    Hopszika!
    Michelin-csillagot kapott az Onyx!
    Ciki van!

    ReplyDelete
  12. Anonymous06:33

    a costes is :) lacika lejáratod magad

    ReplyDelete